Çakmak İlkokulu
ÇAKMAK MAH. ÇAKMAK KÜME EVLERİ NO: 12 HINIS / ERZURUM

Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

Okulumuz sobayla ısınmaktadır.

Servis Bilgisi

Okul servisi bulunmamakla beraber ilçe merkezinden ticari araçlarla gidiş geliş yapılmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İlçe Merkezine 18 km. İl Merkezine -150 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yerleşim yerinde kiralık konut yoktur.Yaklaşık olarak 60 hane bulunmaktadır. Yoğun kış şartlarında yol kapanma durumu çok nadir gerçekleşmektedir. Ayrıca kapanan yollar çok kısa sürede açılmaktadır.

Okulumuz iki norm kadroya sahiptir.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzun bahçesi gayet geniş olup her türlü sosyal sportif faaliyete uygundur.

Diğer Hususlar

Okulumuz başarılı ve özverili öğretmenleri sayesinde geleceğe doğru emin adımlarla ilerlemektedir.